ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Το πρωινό προσφέρεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου μας σε έναν πλούσιο μπουφέ ο οποίος αποτελείται από φρέσκα τοπικά προϊόντα που προετοιμάζονται καθημερινά με ιδιαίτερη φροντίδα από την οικογένεια του Ξενοδοχείου Ίδη. Περιλαμβάνει καφέ, χυμούς, γάλα, διάφορα είδη τσαγιού συμπεριλαμβανομένου και του ιδιαίτερου μίγματος από άγρια βότανα που συλλέγονται από τις πλαγίες του Ψηλορείτη, ψωμί και φρυγανιές, κρουασάν, πιττάκια και μπουγάτσα, φρέσκο ψημένα κέικ με διάφορες συνταγές και ζεστό ρυζόγαλο, αυγά, βούτυρο, μέλι, διάφορα είδη δημητριακών και σπιτικές μαρμελάδες με ιδιαίτερες γεύσεις φτιαγμένες από φρούτα που μαζεύουμε από τα δέντρα του κήπου μας.

Θα βρείτε επίσης διάφορα είδη τυριών και αλλαντικών, λαχανικά και φρούτα από τον κήπο μας καθώς και νόστιμο ελληνικό γιαούρτι.

Στο ξενοδοχείο Ίδη θα βρείτε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Προσφέρεται δωρεάν wi fi σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών μας. Στην αίθουσα της ρεσεψιόν θα βρείτε διαθέσιμη δανειστική βιβλιοθήκη με ποικιλία ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να κανονίσουμε την μεταφορά σας στο ξενοδοχείο μας από οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης.

Προσφέρεται κλιματισμός και θέρμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων μας. Διατίθεται εξοπλισμός για το τένις καθώς επίσης και πετσέτες πισίνας από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Παρέχεται δωρεάν η χρήση του κεντρικού χρηματοκιβωτίου καθώς υπάρχει διαθέσιμος και χώρος φύλαξης αποσκευών. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παιδικού κρεβατιού δωρεάν για μωρά έως 2 ετών. Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Η υποδοχή είναι ανοικτή 8 ώρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα για εσωτερική ή εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση επί 24 ώρες.

Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά με χρέωση και μόνο κατόπιν αιτήματος σε συγκεκριμένα δωμάτια του ξενοδοχείου.

COVID announcements

Λόγω του Coronavirus (COVID-19), το ξενοδοχείο λαμβάνει μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των επισκεπτών και του προσωπικού.

Ενδέχεται να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες από τους επισκέπτες για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας.

Ορισμένες υπηρεσίες και παροχές ενδέχεται να μειωθούν ή να μην είναι διαθέσιμες ως αποτέλεσμα.